DIGI_

DIGI, cea mai rapidă rețea de fibră optică din Spania în primul semestru al anului 2023, conform testelor de viteză Ookla

Subsidiara Grupului DIGI din Spania își reconfirmă statutul de operatorul de telecomunicații cu cea mai rapidă viteză de transfer și obține o nouă certificare Ookla® Speedtest Awards, principala platformă la nivel mondial care determină viteza înregistrată zilnic printr-un număr considerabil de măsurători realizate la inițiativa utilizatorilor de internet.
 
Conform analizei complete Ookla® a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence® pentru operatorii din Spania în perioada ianuarie - iunie 2023, DIGI a fost desemnată din nou cea mai rapidă rețea fixă din Spania, distincție conferită pentru prima oară în anul 2021 de către aceeași platformă renumită, specializată în analiza calității rețelelor de telecomunicații din întreaga lume.
 
Măsurătorile efectuate de utilizatorii furnizorilor de internet din Spania plasează DIGI  pe prima poziție în clasament, cu o medie a vitezelor de top de transfer de 898,30 Mbps pentru download, respectiv de 914,71 Mbps pentru upload.
 
Speedtest Intelligence®, aplicația companiei Ookla de testare a vitezei, a colectat peste 7 milioane de măsurători ale utilizatorilor privind performanța și accesibilitatea rețelelor fixe din Spania pe parcursul primelor șase luni ale anului 2023.
 
În urma acestora, DIGI Spania a obținut un punctaj Speed Score™ de 329,84, cu 14,1 puncte mai mult decât în semestrul anterior.
 
Evaluările curente demonstrează că DIGI Spania are cea mai performantă rețea în privința vitezelor de upload și download și o latență scazută în transmiterea datelor, fapt ce le permite abonaților să se bucure simultan de o experiență optimă de navigare, streaming video, jocuri online, videoconferințe sau telemuncă.
 
Doug Suttles, CEO Ookla a declarat:“Este o plăcere pentru noi să acordăm companiei DIGI premiul <<cea mai rapidă rețea fixă>> din Spania pentru încă un trimestru. Performanța și acoperirea excelente o fac să merite această distincție care situează DIGI în elita operatorilor”.
 
Directorul General DIGI Spania, Marius Varzaru, a subliniat că “ Suntem onorați că o entitate prestigioasă precum Ookla ne atribuie din nou acest premiu care recunoaște angajamentul pe care ni l-am asumat în fața clienților noștri de a le asigura cele mai competitive servicii de comunicații prin fibră optică.”
 
Mai multe detalii despre premii și metodologia folosită sunt disponibile pe https://www.speedtest.net/awards/spain/.

Subsidiara Grupului DIGI din Spania este primul operator de rețele virtuale mobile (MVNO) din piață și al cincilea operator mobil din Spania, deservind peste 4 milioane de conexiuni mobile și peste 1 milion de conexiuni fixe. DIGI Spania a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 500 milioane de euro.
Despre Grupul DIGI| RCS & RDS 

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia. 

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de Grupul DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.
 
 
 

Alte anunturi

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două...

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul...

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...