Familie Digi_1

De 25 de ani conectati#nelimitat la … premiere. In culisele filmarilor pentru spotul de imagine Digi

Prima campanie de imagine a grupului Digi, lansata la 27 august 2018 pentru a marca cei 25 de ani de activitate ai Digi | RCS & RDS, a adus in prim plan cativa dintre actorii noului val si a marcat si cateva premiere pentru actorii din rolurile principale.

Atmosfera speciala generata de incursiunea in timp si in istoria recenta a Romaniei, dorinta echipei de productie de a reproduce cat mai fidel momentele istorice din evolutia companiei Digi | RCS&RDS, eforturile actorilor si figuratiei de a face ca totul sa arate cat mai veridic au fost surprinse intr-un making-of pe care il puteti viziona aici (LINK).

Povestile din spatele camerei de filmat

Alex Coman, actorul din rolul principal masculin, a interpretat pentru prima data in cariera sa rolul unui motociclist si ca sa pregateasca rolul a apelat chiar la ajutorul unor prieteni pasionati de "motoare".

"Am fost placut impresionat cand am discutat cu regizorul si directorul de creatie, o parte dintre cei care au gandit reclama, si am convenit ca este un rol pe care mi-ar placea foarte tare sa il dezvolt. Asta chiar daca nu am mers niciodata pe o motocicleta si momentan nu am un copil. Stiind scriptul cu ceva timp inainte de filmare, am discutat cu un prieten de-al meu care are o motocicleta si l-am rugat sa ma lase sa ma urc pe ea, sa simt macar o parte din experienta unui motociclist adevarat. De altfel, personajele secundare, motociclistii, au fost foarte receptivi la tot ce se intampla in jurul lor si chiar am simtit acel vibe de a fi si eu unul dintre ei", a declarat actorul Alex Coman.

Pentru actrita din rolul principal, Bianca Taban, premiera a reprezentat-o rolul de mama: "Am mai jucat diverse roluri in reclame, dar a fost pentru prima data cand am interpretat rolul de mama", a declarat Bianca.

"Iancu Tand (copilul) a fost foarte cuminte si a tratat filmarea ca un adevarat profesionist. De altfel, intreaga echipa a lucrat perfect, toate detaliile au fost gandite cu multa atentie. Momentul care m-a impresionat cel mai mult a fost cel in care am filmat pe terasa blocului secventa cu video-call-ul. Am vazut scrisul acela mare, iubesc, de jos, din strada, cand ma indreptam spre filmare si chiar ma intrebam daca nu face parte din set-up-ul scenei. Dupa cateva minute, aveam sa descopar ca nu ma inselasem. M-a emotionat sa filmez sub grila aceea de lumini, cu toata echipa numeroasa care se agita in jurul meu, in timp ce eu trebuia sa joc un moment foarte romantic, induiosator", a declarat Bianca.

Iancu Tand, baiatul care interpreteaza rolul copilului celor doi tineri, desi are doar cinci ani, s-a comportat ca un adevarat actor obisnuit cu inistenta regizorului care vrea cel mai bun cadru, cea mai buna sincronizare, cele mai vesele chipuri. Dupa cele doua zile de filmare, intre el si cei doi "parinti" din spot s-a legat o relatie stransa, pe care au si "oficializat-o" prin niste … inele.

"Cel mai mult m-a uimit Iancu, baietelul, care a intrat foarte repede in stare, chiar daca era extrem de timid, la inceput. La finalul ultimei secvente ne-am legat pe viata, pentru ca el ne-a facut si mie si Biancai un inel pe care le-am pastrat", a dezvaluit Alex Coman.

Diversitatea decorurilor si o muzica de inspiratie locala

Filmarile pentru spot s-au derulat pe durata a trei zile si au avut loc atat in Bucuresti (Militari, centru, Ateneul Roman, intr-un restaurant), cat si in afara orasului, la Campina, pe Valea Doftanei. Alte cateva cadre au fost turnate pe platourile Castel Film. O echipa de aproape 100 de profesionisti si specialisti in productie cinematografica a fost implicata in proiect. Printre protagonisti, alaturi de actorii din rolurile principale se regasesc si oameni obisnuiti a caror prezenta a sporit nota de autenticitate si originalitate a spotului.

Muzica originala are si ea o poveste. Compozitorul George Popa a pornit de la cerinta din brief-ul Digi, aceea de a avea o linie muzicala de inspiratie autohtona, cu teme care sa duca gandul la Rapsodiile lui George Enescu sau la tonalitatea eroica din filmele istorice ale lui Sergiu Nicolaescu. De aceea, spre finalul spotului, pot fi recunoscute vocile unui cor feminin sau sunetele unui bucium, subliniind legatura companiei cu Romania si cu specificul local.

Echipa: Tudor Dumitrascu (creatie si regie), Tony Pisaroglu (producator), Claudiu Boboc (Production Unit Manager), Liviu Pojoni si Adrian Paduretu (DOP), George Popa (coloana sonora originala), Petru Margineanu (voce), Safe-Frame.com (grafica), O-Video (colorizare). Casa de productie: H5.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...