In session

DANCE FM sarbatoreste 15 ani de Kristal Club

Bucuresti, 20.11.2018


O noua editie “In Session powered by Kristal”, de data aceasta aniversara, se intampla sambata, 24 noiembrie, in Kristal Club. Marius Onuc, manager Dance FM si gazda singurei emisiuni din Romania care transmite saptamanal cele mai fresh mixuri, va fi din nou alaturi de iubitorii de muzica dance, la cea de-a cincisprezecea aniversare Kristal Club.

La pupitru va urca sambata, cu un set aniversar de exceptie, legenda muzicii electronice si unul dintre cei mai carismatici DJ-i din lume, responsabil pentru brandul “all day I dream” - Lee Burridge! Primele seturi ale serii vor fi mixate de unul dintre DJ-i autohtoni care s-au format chiar la mixerele din Kristal, DJ Mahony. Alaturi de el, va mixa pentru pasionatii genurilor electro, tehno si trance si DJ Dutu.
Marius Onuc, DanceFM si UTV se vor asigura ca distractia de top si muzica de la cea mai tare petrecere aniversara a anului vor fi starurile unei nopti care sigur va face istorie si vor ajunge chiar si la cei care vor rata sarbatorirea celor 15 ani de clubbing.

In session este singura emisiune de clubbing difuzata saptamanal atat pe radio cat si la televiziune, in fiecare joi, de la miezul noptii, la Dance FM si vinerea, de la 22.00, la UTV Romania. Marius Onuc urmareste indeaproape DJ-ii cei mai apreciati si ofera ascultatorilor si telespectatorilor, in exclusivitate, interviuri unice si imagini spectaculoase din clubul care anul acesta implineste 15 ani. Pentru mai multe detalii, va invitam sa accesati www.dancefm.ro si pe www.utv.ro. Kristal este clubul romanesc care a ajuns pe locul 27 in Top 50 realizat de DJ Magazine (DJ Mag), publicatie britanica de renume care desemneaza anual cei mai apreciati DJ din lume, dar si clasamentul celor mai populare cluburi in care se mixeaza live.

Condus de sloganul “Let us entertain you”, clubul Kristal a ramas de-a lungul anilor reperul principal in materie de muzica electronica pentru toti cei care au transformat genul intr-un stil de viata care celebreaza muzica si dansul.
In medie, aproape 73.000 de iubitori de muzica dance-electronic asculta zilnic Dance FM, potrivit studiului de audienta radio desfasurat in perioada aprilie - august 2018 (valul de vara). In aceasta perioada, Dance FM a ocupat locul 6 in topul celor mai ascultate radiouri din Romania, inclusiv posturi generaliste.

Postul de radio Dance FM emite din 2011 si este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai detine televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, Film Now (pay-tv), posturile de documentare Digi World, Digi Life si Digi Animal World, posturile muzicale UTV, Music Channel, Hit Music si Hora TV, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Chill FM si Dance FM.

Alte anunturi

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...

DIGI_ (1)

DIGI propune oportunități de carieră pasionaților de tehnologie și inovație la cel mai mare târg IT&C

În perioada 16 – 17 martie 2024, Grupul DIGI, unul dintre principalii operatori...

Vizual_PROFM_Super Girl

PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor

PROFM SuperGirl, cel mai tare eveniment muzical al primăverii, dedicat tuturor...