DANCE FM 2023 - logo profile pic 03

Dance FM are grafică nouă și grilă fresh

În București, Cluj și Tg Mureș, când spui Dance FM spui TOT ce înseamnă viață de noapte, muzică bună, mixuri, prieteni, stare de bine. Când spui dancefm.ro, o României întreagă încalță pantofii de dans și aplaudă pe ritmurile nopților de party. Pentru că Dance FM, de mai bine de 12 ani, sărbătorește beat-ul acolo unde-i stă cel mai bine, adică în muzică.

Astăzi, în toamna lui 2023, Dance FM anunța o grilă de programe proaspătă, care promite să aducă un val de energie și super vibrații în căștile tuturor ascultătorilor noștri.

Cu o pasiune neîncetată pentru tot ce e mai bun pe piață dance locală și mondială, Dance FM pregătește o serie de emisiuni noi și mixuri de excepție care completează perfect grila actuală.

Pregătim nopțile pentru show-uri precum Glasgow Underground Radio w/Kevin McKay, dar și pentru Hexagon Radio w/ Don Diablo, un show în care legendarul Don Diablo aduce o explozie de energie și sunet fresh în fiecare ediție. Ants Radio Show w/ Francisco Allendes, păstrează vibrațiile calde ale Ibizei în fiecare săptămână, cu muzică grozavă și momente speciale, iar Flow Radio Show w/Franky Rizardo te duce într-o călătorie muzicală senzațională, cu cele mai grozave beat-uri și melodii. ELEVATED Radio w/Salvione este un mix de sunete proaspete și melodii înălțătoare care îți vor atinge sufletul și Junior Jack w/Adesso Music Radio Show, combină clasicul și modernul într-un mod unic. În final, colegul Andor prezintă și el o serie nouă de Natural Elements// Egeme, mai exact, un set de elemente naturale care creează o experiență muzicală transcendentă. El este completat de Gully, care face warm up pentru nopțile de sâmbătă cu al sau Underground Movement. Power to the music.

În plus, odată cu venirea toamnei, Dance FM își schimbă și garderoba, cu o grafică nouă și un logo proaspăt. Noutățile vin și ca răspuns la rezultatele excepționale din audiență. Dance FM ocupă un cinstit loc 6 în București, un loc minunat pentru un radio de nișă într-o mare de CHR-uri și AC-uri, ceea ce confirmă loialitatea și sprijinul incredibil al comunității noastre de ascultători.

Entuziasmat, Marius Onuc, manager Dance FM, ne-a declarat: “Promovăm muzica și artiștii care fac diferența. Vrem ca atunci când asculți Dance FM să o faci pentru că aici, alături de noi, te simți cel mai bine. Ziua sau noaptea. Lasă-ne pe noi să-ți livrăm muzica de care ai nevoie, mood-ul care te binedispune, care te duce spre destinație în ritmuri de DANCE!

Despre Dance FM:

Dance FM este un post de radio cu sediul în Bucureșți, România, specializat în muzică electronică și dance. Fondat în 2011, Dance FM s-a dedicat celor mai bune sunete și evenimente din lumea muzicii electronice în casele și sufletele ascultătorilor săi. Dance FM poate fi ascultat în București pe frecvența 89.5, la Cluj Napoca pe frecvența 103 și la Tg. Mureș pe 100. Online, o întreagă Românie ne poate asculta pe dancefm.ro și în app dancefmromania.

Alte anunturi

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două...

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul...

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...