1200-x-630-pixels

DĂ-MI UN MOTIV- DE-AI RĂMAS AICI un proiect TURUL ROMÂNIEI cu Lucian Mîndruță- la Digi FM

Luni, 9 octombrie, Lucian Mîndruță pleacă din nou la drum, prin toată țara, în căutarea oamenilor de succes care au rămas acolo unde s-au născut, în Romania.

Sub sloganul Dă-mi un motiv- De-ai rămas aici, Lucian a căutat și a găsit românii cu povești uimitoare, românii care sunt un exemplu pentru comunitățile lor și, de ce nu, pentru noi toți.

Ca la fiecare ediție, Lucian Mindruta călătorește într-un studio mobil perfect echipat și vizitează orașe mici și mijlocii, de unde strânge povești, pe care le aduce apoi cu el în fiecare seară, de la ora 17, la Digi FM.Deschide astfel microfonul întregii Romanii și dăruiește lecțiile de viață și înțelepciunea celor întâlniți tuturor celor care ascultă și care doresc să participe, cu un telefon în direct.

Aventura care își propunea inițial să dureze doar o săptămână, s-a prelungit acum la mai bine de două saptămâni, pentru că după o singură postare pe facbook-ul propriu, realizatorul Digi FM, a descoperit mult mai multe povesti decât timpul alocat inițial. Pe adresa de mail a acestuia au sosit în doar câteva ore peste 500 de povești și îndrumări, toate deosebite și demne de a fi descoperite și relatate mai departe.

Cum a spus chiar Lucian: “Când mulți din jurul lor au plecat din România, ei au ales să rămână! Și eu vreau să aflu de ce! Sunt Lucian Mindruta și caut oameni buni. Oameni care au rămas aici să facă bine. Și altora. Și lor…”

Așadar, din 9 octombrie, ascultați-l pe Lucian Mindruta la Digi FM, într-o nouă Aventură semnată Turul României, ediția “ Dă-mi un motiv- De-ai rămas aici”

Mai multe detalii pe www.digifm.ro
Ca să știi.

Alte anunturi

WhatsApp Image 2024-05-30 at 18.16.12

The only way is up! Aproape 2 milioane de ascultători la nivel național pentru posturile Digi FM, PRO FM, Dance FM și Digi24 FM

Trustul media al Grupului DIGI anunță o creștere semnificativă a audiențelor...

Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii iunie

Film Now întâmpină vara cu povești neconvenționale pline de umor, aventură și emoție

Pentru luna iunie, Film Now a pregătit o selecție inspirată de producții...

Vizual Comunicat 1600x900-100

Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”

La încheierea celei de-a noua ediții a campaniei de responsabilitate socială...

1600X960_Vizual Comunicat Roaming Prietenos_27.05.2024

„Roaming prietenos”, cea mai nouă campanie DIGI pentru o vacanță lipsită de griji

În perioada 27 mai - 18 august, DIGI desfășoară campania promoțională „Roaming...