1200-x-630-pixels

DĂ-MI UN MOTIV- DE-AI RĂMAS AICI un proiect TURUL ROMÂNIEI cu Lucian Mîndruță- la Digi FM

Luni, 9 octombrie, Lucian Mîndruță pleacă din nou la drum, prin toată țara, în căutarea oamenilor de succes care au rămas acolo unde s-au născut, în Romania.

Sub sloganul Dă-mi un motiv- De-ai rămas aici, Lucian a căutat și a găsit românii cu povești uimitoare, românii care sunt un exemplu pentru comunitățile lor și, de ce nu, pentru noi toți.

Ca la fiecare ediție, Lucian Mindruta călătorește într-un studio mobil perfect echipat și vizitează orașe mici și mijlocii, de unde strânge povești, pe care le aduce apoi cu el în fiecare seară, de la ora 17, la Digi FM.



Deschide astfel microfonul întregii Romanii și dăruiește lecțiile de viață și înțelepciunea celor întâlniți tuturor celor care ascultă și care doresc să participe, cu un telefon în direct.

Aventura care își propunea inițial să dureze doar o săptămână, s-a prelungit acum la mai bine de două saptămâni, pentru că după o singură postare pe facbook-ul propriu, realizatorul Digi FM, a descoperit mult mai multe povesti decât timpul alocat inițial. Pe adresa de mail a acestuia au sosit în doar câteva ore peste 500 de povești și îndrumări, toate deosebite și demne de a fi descoperite și relatate mai departe.

Cum a spus chiar Lucian: “Când mulți din jurul lor au plecat din România, ei au ales să rămână! Și eu vreau să aflu de ce! Sunt Lucian Mindruta și caut oameni buni. Oameni care au rămas aici să facă bine. Și altora. Și lor…”

Așadar, din 9 octombrie, ascultați-l pe Lucian Mindruta la Digi FM, într-o nouă Aventură semnată Turul României, ediția “ Dă-mi un motiv- De-ai rămas aici”

Mai multe detalii pe www.digifm.ro
Ca să știi.

Alte anunturi

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două...

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul...

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...