poza generala

Cum arată viitorul pentru cel mai mare jucător local din piața telecom, la 25 de ani de la înființare?

Este ora 14 într-o zi de 14 și sunt mai bine de 14 ani de când Serghei Bulgac merge la birou într-una dintre primele clădiri de birouri moderne din România. Aflată vizavi de Ministerul Apărării, Forum 2000 Building a fost construită de dezvoltatori italieni și a fost pe rând sediu al unor multinaționale importante din România, precum Ericsson, EY sau Banca di Roma.

În ultimii ani, însă, pe clădirea situată chiar la intersecția dintre străzile Izvor și Dr. Staicovici, și de la care începe, practic, cartierul Cotroceni, tronează literele gigantice care alcătuiesc numele celui mai mare jucător de pe piața telecom de la noi.

„Eu am cunoscut compania din anul 1999, deci știu și sediul de la Sfânta Vineri (din zona Piața Unirii din Capitală – n. red.), dar acesta este singurul sediu în care am lucrat”, glumește  Serghei Bulgac, CEO al companiei telecom Digi, cea mai mare listare privată din istoria bursei româneşti.

În 2003, când a fost recrutat de către Alexandru Oprea, fostul CEO al grupului RCS&RDS, Bulgac avea o experiență importantă în zona financiară, după ce lucrase la fondul de investiții EPIC, unul din acționarii RCS&RDS și în compania de brokeraj Eastbrokers.

După 25 de ani de la înființare, cum arată viitorul celui mai mare jucător local din telecomunicații? Aflați dintr-un interviu acordat de Serghei Bulgac, CEO al Digi | RCS & RDS, publicației Forbes și semnat de redactorul-șef Ionuț Bonoiu.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...