retezat

Caravana “Turist acasa” in “Taramul fermecat cu ochi albastri”

Dupa Delta Dunarii, Transfagarasan si litoralul Marii Negre vine randul Retezatului. De pe crestele muntilor, reporterii Digi24 vor transmite in direct pentru telespectatorii care nu au plecat inca in vacanta. Vineri, 26 iulie 2019, Caravana “Turist Acasa” a pornit iar la drum!

Tabara va fi la Lacul Cincis, locul care ofera cea mai spectaculoasa priveliste din elicopter a “taramului fermecat cu ochi albastri” - lacurile glaciare din Parcul Natural Retezat. Farmecul de poveste al Retezatului se dezvaluie pe de-a intregul doar alaturi de invitatii speciali ai editiei, artizani pe care UNESCO ii numeste “tezaur viu”, ambasadori ai culturii si traditiilor romanesti.

Istoria oamenilor care, la inceputul anilor ‘80, lucrau fara odihna in carierele de marmura de unde s-a luat materia prima pentru ridicarea Palatului Parlamentului, secretele bisericilor de piatra, vechi de cand lumea si Barajul Gura Apelor, unul dintre cele mai frumoase din tara, vor fi prezentate in editia din acest weekend a emisiunii “Turist acasa”. Dupa Retezat, caravana Digi24 va cobori pana la Muntele Mic pentru a transmite in direct show-ul aviatic de sambata, de langa Deva.

Digi24 descopera Romania asa cum nu ai mai vazut-o, de vineri pana luni dimineata, din barcile pescarilor lipoveni pana la mocanita maramureseana, impreuna cu Alexandra si Catalin. Fiecare final de saptamana din iulie si august va aduce telespectatorilor unul dintre cele 16 premii puse in joc, 8 weekend-uri de relaxare la Brasov si 8 telefoane mobile smart Digi K1 cu abonament Digi Mobil.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...