Vizual DIGI Days

Campania „DIGI Days” propune o nouă ofertă de nerefuzat dedicată clienților existenți

 

  • În perioada 08 - 14 mai, DIGI răsplătește fidelitatea clienților săi prin intermediul campaniei „DIGI Days” și oferă 50% reducere din valoarea abonamentului lunar, pentru primele 6 luni consecutive, indiferent de serviciul contractat;
  • Oferta este disponibilă exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro și se aplică abonaților existenți, persoane fizice, care contractează servicii noi, extraopțiuni sau realizează upgrade-uri. 

 

Conform tradiției, DIGI anunță cea de-a șasea ediție a campaniei promoționale DIGI Daysprin care celebrează loialitatea clienților existenți, persoane fizice, venind în întâmpinarea acestora cu o ofertă imbatabilă: 50% reducere, în primele 6 luni consecutive, la contractarea oricărui serviciu nou, adăugarea unei extraopțiuni sau efectuarea unui upgrade. 

Valabilă  în perioada 08 - 14 mai,  campania DIGI Days se desfășoară exclusiv online, pe site-ul DIGI.ro și a fost creată special pentru a le mulțumi abonaților pentru fidelitatea și încrederea acordate optând pentru serviciile oferite de companie.

De beneficiile acestei promoții se vor putea bucura utilizatorii DIGI care au activ minimum un serviciu și aleg să adauge unul sau mai multe servicii noi din portofoliul companiei, respectiv să efectueze un upgrade sau să activeze o extraopțiune TV. Activarea ofertei se poate realiza direct, accesând pagina principală a campaniei sau din Contul meu, secțiunea „Serviciile mele”, selectând fie serviciul nou sau pe cel pentru care doresc upgrade, fie una sau mai multe extraopțiuni TV.

Reducerea de 50% din valoarea facturii se va aplica în primele 6 luni consecutive doar serviciilor și extraopțiunilor TV adăugate în această perioadă, nu și celor activate anterior campaniei “DIGI Days și este valabilă exclusiv pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Promoția nu se aplică echipamentelor cumpărate și nu se cumulează cu oferta de achiziționare în rate a telefoanelor.

Potrivit Autorității Naționale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) și estimărilor companiei, DIGI este operatorul cu cea mai mare acoperire de voce mobilă din țară cu un procent de 98,8% din totalul populației României. În același timp, DIGI își menține prima poziție în topul operatorilor în ceea ce privește portabilitatea, deservind, în prezent, în rețeaua 4G și 5G, peste 4,9 milioane de conexiuni mobile (date disponibile la 31.12.2022).

Mai multe informații despre serviciile și ofertele companiei sunt disponibile pe DIGI.ro.

Alte anunturi

1200x675px_RecomandariFilmNow(digionline) (35)

În iulie, Film Now concentrează suspansul în pelicule antrenante care vor răcori serile de vară

Când căldura verii devine greu de suportat, micile ecrane se transformă în...

WhatsApp Image 2024-05-30 at 18.16.12

The only way is up! Aproape 2 milioane de ascultători la nivel național pentru posturile Digi FM, PRO FM, Dance FM și Digi24 FM

Trustul media al Grupului DIGI anunță o creștere semnificativă a audiențelor...

Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii iunie

Film Now întâmpină vara cu povești neconvenționale pline de umor, aventură și emoție

Pentru luna iunie, Film Now a pregătit o selecție inspirată de producții...

Vizual Comunicat 1600x900-100

Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”

La încheierea celei de-a noua ediții a campaniei de responsabilitate socială...