1600x960px_Vizual Back to School

„Back to School” se întoarce la DIGI cu 50% reducere în primele 9 luni, la portarea în rețeaua mobilă cu Acoperirea #1

  • În perioada 21 august – 10 septembrie 2023, la DIGI revine campania tradițională Back to School, care asigură tuturor clienților o reducere de 50% din valoarea abonamentului lunar, pentru primele 9 luni consecutive, la portarea numărului de telefon în rețeaua mobilă;
  • Oferta este disponibilă în toate magazinele DIGI, online, pe site-ul DIGI.ro, prin apel la serviciul Relații Clienți și prin intermediul reprezentanților de vânzări;
  • DIGI este operatorul de telecomunicații cu cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul de telefonie mobilă, cu o cotă de piață de 37,8% (conform ultimului raport publicat de ANCOM).

DIGI transformă din nou începutul anului școlar în motiv de sărbătoare odată cu reluarea campaniei promoționale de toamnă Back to School și conectează clienții noi și existenți, persoane fizice, la o ofertă excepțională: reducere de 50% pentru primele 9 luni consecutive de abonament, la portarea în rețeaua mobilă DIGI, atât din prepaid, cât și din postpaid.

Astfel, în perioada 21 august – 10 septembrie, utilizatorii care își portează numărul la DIGI, beneficiază de prețuri atractive atât la contractarea tipului de abonament Nelimitat, cât și Optim 3, respectiv Optim 2. Promoția se aplică doar la încheierea contractelor de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 de luni, iar clienții pot opta fie pentru reducerea de 50% din valoarea abonamentului lunar, fie pentru achiziționarea unui telefon, în 24 de rate fixe DIGI, cu avans 0, această din urmă facilitate fiind disponibilă doar pentru cei care dețin minimum un serviciu fix DIGI.

Abonamentul Nelimitat le conferă utilizatorilor beneficii infinite în ceea ce privește traficul de internet, minute în orice rețea națională fixă și mobilă, SMS-uri în rețeaua DIGI, 3000 de minute internaționale în principalele rețele mobile din SUA, Canada și UE pentru convorbiri cu cei dragi, indiferent de distanță.

Oferta poate fi activată atât pe site-ul DIGI.ro, campania fiind disponibilă în pagina principală sau din contul de client, cât și în punctele de prezență, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

Datorită investițiilor permanente în infrastructurile de fibră optică și mobilă, DIGI deține cea mai extinsă acoperire de voce mobilă din țară, cu un procent de 98,8% din totalul populației României.

 Totodată, DIGI își menține poziția de lider al portabilității, fiind operatorul de telecomunicații care atrage în rețeaua 4G și 5G, prin portare, cei mai mulți utilizatori la nivel național, deservind, în prezent, peste 5,4 milioane de conexiuni mobile (date disponibile la 30.06.2023).

Mai multe informații despre serviciile și ofertele companiei sunt disponibile pe DIGI.ro.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de Grupul DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: sport (Digi Sport), știri (Digi24), filme, documentare, muzică și serviciul de content Digi Online.

Alte anunturi

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două...

1600x960_Vizual Comunicat Campanie de Paște_22.04.2024 (1)

DIGI aduce motive de sărbătoare cu noua campanie de Paște:  50% discount la portarea în rețeaua mobilă

DIGI deține cel mai mare portofoliu de abonați persoane fizice pentru segmentul...

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...