Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice

Anul Nou aduce, la Film Now, lupte strânse și confruntări eroice

Film Now reinventează tradițiile populare și aduce, la începutul anului, mixul perfect dintre noile perspective și curajul de a depăși orice provocare. Pasionații de senzații tari știu deja că liniștea nu este specifică caracterelor aventuriere, așadar, în ianuarie, aceștia sunt așteptați pe Film Now să descopere cum se poate câștiga orice luptă.

Salvăm Pământul încă din prima zi a anului 2023, cu Sonic/ Sonic the Hedgehog (2020). Lumea avea nevoie de un erou, dar are parte de un arici! Duminică, 1 ianuarie, de la ora 20:00, Film Now ți-a pregătit o comedie de acțiune bazată pe seria de jocuri video de la Sega. Pământul, noua casă a ariciului extraterestru, este în pericol chiar din cauza lui. Dar tot Sonic este cel care va salva situația. Pregătește-te pentru o confruntare nebunească: ce va fi, dominația lumii sau salvarea ei?

Luni, 2 ianuarie, de la ora 20:00, Milla Jovovich și Tony Jaa luptă cu cele mai mortale creaturi în Vânătorul de monștri/ Monster Hunter (2020), în regia lui Paul W. S.Anderson (Resident Evil). În paralel cu lumea noastră, există o alta - populată de monștri gigantici și feroce. Când Lt. Artemis și unitatea ei sunt aruncate de o furtună în acea lume mortală, militarii pornesc o luptă disperată pentru supraviețuire. În ajutorul lor apare Hunter, care reușește să fie mereu cu un pas înaintea pericolului, iar, împreună, luptătorii sunt hotărâți să țină piept amenințării ce ar putea distruge întreaga omenire.

În premieră TV, Film Now îți aduce thrillerul danez Vinovatul/ The Guilty (2018). Asger Holm, operator al serviciului de urgenţă și fost polițist, răspunde la apelul unei femei răpite. Atunci când discuția se întrerupe brusc, începe o disperată căutare a victimei. Folosindu-se doar de telefon, Asger luptă contracronometru pentru a salva femeia în pericol. Dar, pe parcursul căutărilor, el își dă seama că lucrurile nu sunt ceea ce par - nici în cazul de față, nici în propria sa viață. The Guilty este pe Film Now, miercuri, 18 ianuarie, de la ora 21:55. 

Samara Weaving interpretează o tânără care luptă pe viață și pe moarte în Scapă cine poate/ Ready or Not (2019), vineri, 20 ianuarie, de la ora 22:00. În noaptea nunții, Grace află că familia perfectă a proaspătului ei soț este pe cât de nebună, pe atât de mortală. Într-un ritual păgân „de-a v-ați ascunselea", tot neamul încearcă să o omoare până la ivirea zorilor. Pe parcursul unei nopți de coșmar, lui Grace îi devine clar că, pentru a supraviețui, nu va fi suficient să se ascundă. 

Duminică, 22 ianuarie, de la ora 20:00, pe Film Now ai Ritmul răzbunării/ The Rhythm Section (2020), cu Blake Lively, Jude Law și Sterling K. Brown. După ce întreaga familie i-a murit într-un accident de avion, Stephanie a intrat pe panta autodistrugerii. Dar, atunci când află că ceea ce considera un tragic accident a fost, de fapt, un atentat, Stephanie apelează la un fost agent CIA, care o poate ajuta să-i găsească pe cei vinovați. Răzbunarea devine singurul ei scop!

Multe filme îndrăgite de public și premiate de juriile unor festivaluri de renume sunt disponibile abonaților DIGI TV care au pachetul Digital și aleg să își „amenajeze” acasă propriul cinematograf, activând extraopțiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună. Mai mult, odată activată extraopțiunea, programul Film Now poate fi urmărit și pe platforma Digi Online.

# Sonic

SONIC THE HEDGEHOG/ 2020

Duminică, 1 ianuarie, la ora 20:00

Regia: Jeff Fowler 

Cu: Ben Schwartz, Jim Carrey, James Marsden,
Tika Sumpter

# Vânătorul de monștri

MONSTER HUNTER/ 2020

Luni, 2 ianuarie, la ora 20:00

Regia: Paul W. S. Anderson 

Cu: Milla Jovovich, Tony Jaa, Diego Boneta, Meagan Good, T.I.


# Vinovatul

THE GUILTY/ 2018

În premieră TV, miercuri, 18 ianuarie, la ora 21:55

Regia: Gustav Möller

Cu: Jakob Cedergren, Jakob Ulrik Lohmann,

Jessica Dinnage, Johan Olsen, Omar Shargawi


# Scapă cine poate

READY OR NOT/ 2019

Vineri, 20 ianuarie, la ora 22:00

Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett

Cu: Samara Weaving, Adam Brody, Henry Czerny,

Andie MacDowell, Mark O'Brien


# Ritmul răzbunării

THE RHYTHM SECTION/ 2020

Duminică, 22 ianuarie, la ora 20:00

Regia: Reed Morano

Cu: Blake Lively, Jude Law, Sterling K. Brown

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program. Film Now este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul mai deține canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music și posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM și Digi24 FM.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...