Digi24

Afla cum va fi “Viitorul Europei” de la Digi24

Digi24 va transmite in direct, intr-un maraton jurnalistic care debuteaza cu editia speciala a “Jurnalului de seara” de miercuri, 8 mai 2019, summit-ul Consiliului European de la Sibiu, evenimentul care va aduce in Romania cei mai puternici oameni din Europa.

Jurnalistii Digi24 vor acoperi, in direct, intalnirea presedintilor de stat, premierilor si liderilor de la Bruxelles care vor decide calea pe care va merge Uniunea Europeana in viitorii cinci ani. Alaturi de invitati speciali, Cosmin Prelipceanu si echipa Jurnalului de Seara vor realiza, in 8 si 9 mai 2019, doua transmisiuni speciale dedicate summit-ului.

Sub sloganul “Viitorul Europei”, jurnalele Digi24 prezinta o serie de materiale si reportaje speciale care explica mizele summit-ului care va aduce Romania pe prima pagina a Europei. Ambasadori ai statelor UE, Franta, Germania, Olanda, Danemarca, Finlanda si UK, dar si premierul Sloveniei au raspuns invitatiei Digi24 de a-si expune viziunea despre viitorul Europei.

Protejarea cetatenilor si a libertatilor, modelul economic european, combaterea schimbarilor climatice si promovarea intereselor si valorilor europene in toata lumea sunt cele patru teme importante ale intalnirii de la Sibiu.
Summitul prezidat de Donald Tusk este forumul de discutie pentru “Viitorul Europei” si urmareste clarificarea obiectivelor care vor fi agreate de liderii europeni in iunie, la Bruxelles, la urmatoarea reuniune a consiliului. Alegerea vine intr-un moment dificil, la capatul unor ani de provocari uriase pentru batranul continent, lovit de o criza financiara, de una a imigratiei, de amenintarea iminenta a Brexitului, dar si de pericolul, adus in discutie de eurosceptici, de dizolvare a Uniunii Europene.

Odata cu intalnirea Consiliului European, Sibiul va gazdui congresul celui mai mare partid european, Partidul Popular European, si o dezbatere a lui Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, cu 300 de tineri europeni.

Alte anunturi

WhatsApp Image 2024-05-30 at 18.16.12

The only way is up! Aproape 2 milioane de ascultători la nivel național pentru posturile Digi FM, PRO FM, Dance FM și Digi24 FM

Trustul media al Grupului DIGI anunță o creștere semnificativă a audiențelor...

Vizual comunicat_Film Now_ recomandările lunii iunie

Film Now întâmpină vara cu povești neconvenționale pline de umor, aventură și emoție

Pentru luna iunie, Film Now a pregătit o selecție inspirată de producții...

Vizual Comunicat 1600x900-100

Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”

La încheierea celei de-a noua ediții a campaniei de responsabilitate socială...

1600X960_Vizual Comunicat Roaming Prietenos_27.05.2024

„Roaming prietenos”, cea mai nouă campanie DIGI pentru o vacanță lipsită de griji

În perioada 27 mai - 18 august, DIGI desfășoară campania promoțională „Roaming...