Digi Conectati Nelimitat

2020 aduce noi canale tematice in grila Digi TV

Cinefilii vor putea vedea si mai multe filme produse de cele mai importante studiouri americane si unele dintre cele mai premiate seriale realizate in SUA in ultimii 10 ani. Cei mai tineri telespectatori se vor putea delecta cu un nou canal de desene animate, dar si cu videoclipurile celor mai in voga artisti, urmarind emisiunile JimJam si MTV Europe.

Trecerea in noul an aduce si mai multe noutati in grila Digi TV, serviciul de televiziune prin cablu sau satelit al Grupului Digi | RCS & RDS. Dupa ce Mos Craciun le-a oferit cadou abonatilor Digi TV canalul tematic HGTV (Discovery Inc.), noul an vine cu vesti bune si pentru iubitorii de filme clasice americane, odata cu introducerea in grila a canalului AMC.

Abonatii Digi TV⃰ vor avea acces, astfel, la unele dintre cele mai premiate productii americane precum serialele Mad Men, Breaking Bad si The Walking Dead, dar si la filme-cult precum trilogia Matrix, seriile Kill Bill, Harry Potter, Iute si furios etc. AMC este detinut de AMC Networks International, care mai are in portofoliu si alte posturi tematice precum JimJam, CBS Reality, Extreme Sports Channel, Film Cafe, Megamax, Minimax, Sundance TV, TV Paprika.

Cei mai mici telespectatori, adolescentii si iubitorii de muzica moderna vor putea urmari serialele de desene animate si productiile pentru copii ale canalului JimJam, nou intrat in grila Digi TV, dar si emisiunile difuzate de canalul MTV Europe.

Peste 140 de canale sunt disponibile abonatilor la serviciile de televiziune prin cablu digital si pana la 60 prin serviciul de televiziune prin cablu analogic, la cele mai accesibile preturi de pe piata – 30 lei (inclusiv TVA), respectiv 26 lei (inclusiv TVA). Abonatii la serviciile de televiziune prin satelit pot opta pentru abonamentul Digi TV Popular (pana la 25 de canale) sau pentru Digi TV Baza (pana la 89 de canale), la pretul de 17 lei (inclusiv TVA), respectiv 25 lei (inclusiv TVA) pe luna.

Mai multe informatii despre grilele actuale ale Digi TV sunt disponibile aici.

Despre Digi | RCS & RDS:

Digi | RCS & RDS este liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente, in Romania, cu operatiuni si in Ungaria, Spania si Italia, Digi | RCS & RDS figureaza in top 3 operatori traditionali de cablu in Europa. Compania detine aproape cea mai moderna (state of the art) si mai extinsa retea de fibra optica din regiune, ajungand la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodarii in Romania si Ungaria. In domeniul serviciilor mobile de voce si date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementand de timpuriu cele mai avansate tehnologii, cum ar fi tehnologia 5G, recent adoptata de operator.

Digi aduce pe piata cele mai accesibile servicii de comunicatii electronice, atat in domeniul serviciilor fixe, cat si al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, in timp, intr-un beneficiu pentru milioane de clienti, care au dobandit, astfel, un acces mai rapid si mai putin costisitor la servicii de cea mai buna calitate.

⃰ AMC, JimJam si MTV Europe sunt deja disponibile in pachetul Digi TV digital. JimJam va inlocui in grila canalul Megamax. Din ianuarie 2020, AMC va fi disponibil si in grila serviciului de televiziune prin satelit (direct to home/ DTH), la fel si JimJam.

Alte anunturi

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi...

DIGI_

Grupul DIGI, contribuție de peste 312 milioane de lei la bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024

În perioada ianuarie – martie 2024, Grupul DIGI a virat către buget de stat...

Madonna si George Michael principal

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu aka Madonna și George Michael se transforma radical sub bagheta hairstylist-ului Adrian Perjovschi

Oana Zamfir și Vlad Craioveanu, matinalii de la Digi FM, au fost transformați...

Vizual comunicat_Digi Sport_WTA Halep vs Badosa

Simona Halep revine astăzi pe teren la Miami Open, într-un meci transmis în exclusivitate pe Digi Sport

Publicul pasionat de tenis și susținătorii entuziaști ai celei mai îndrăgite...